Vildtudbytte-indberetning for jagtsæson 2018/2019

Vildtudbytte-indberetningen står for døren!

For at indløse næste års jagttegn skal du betale jagttegnsafgiften og indberette dit vildtudbytte til Miljøstyrelsen. Med Jagtlog bliver indberetningen nemmere!

Alle der har jagttegn skal lave en vildtudbytte-indberetning til Miljøstyrelsen på “mitjagttegn.dk”. Det kan Jagtlog hjælpe med. Jagtlog er en smart online jagtjournal, hvor du som jæger har mulighed for at registrere dit nedlagte vildt, hvornår, hvad, hvor og tilføje detaljer så som revir, våben, udpege skudsted på kort samt vedlægge billeder. Desuden har du mulighed for at dele din oplevelser med jagtkammeraterne.

Christen, som er aktiv jæger, har netop foretaget indberetningen v.h.a. Jagtlog. Han fortæller: “Med Jagtlog har jeg en let tilgængelig jagtjournal med alle ønskelige detaljer, billeder og muligheden for at dele oplevelsen med mine jagtkammerater. Vildtudbytte-indberetningen ligger altid klar i Jagtlog. I år var der således 9 stk. vildt, fordelt på to kommuner at indberette. Deler man skærmen mellem Jagtlog og Mit Jagttegn, tager det 2 minutter!”

Billedet herunder viser eksempel på Christen’s overførsels til Mit Jagttegn.

Jagtlog overførsel til Mit Jagttegn

Ønsker du som Christen at benytte Jagtlog, kan du starte her:

Start her!

Vi arbejder løbende på at forbedre Jagtlog med nye og bedre funktioner. Blandt andet arbejder vi sammen med Miljøstyrelsen for at give jægerne mulighed for direkte at indberette sit udbytte fra Jagtlog til “mitjagttegn.dk”. Desuden vil det blive muligt, at overføre data fra tidligere indberetninger i “mitjagttegn.dk” til Jagtlog.

Er du endnu ikke klar til at anvende Danmarks digitale jagtjournal, kan du starte med at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på Facebook. Dermed får du opdateringer på den videre udvikling.

Produkter

Herunder finder du fem tilfældigt udvalgte produkter fra vores produkt katalog.